Onze onderwijsassistent Roy Disveld gaat per 1 januari 2021 stoppen met zijn werk op onze school. Roy heeft recent de opleiding tot rij-instructeur afgerond en een fulltime baan aangeboden gekregen. Alhoewel we het erg jammer vinden dat hij ons gaat verlaten, gunnen we hem deze mooie kans enorm.  

Roy werkt met de kinderen van de groepen 3 tot en met 6 en doet de pleinwacht bij de groepen 1/2. Roy wordt ook ingezet om met leerlingen te werken die extra aandacht goed kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die met hem de verwerking van rekenen doen.  

Omdat de werkdruk verlagende middelen van Kans & Kleur worden afgebouwd, gaan we Roy in het nieuwe jaar niet meer vervangen. Dit betekent dat we onder andere op zoek gaan naar andere manieren om kinderen extra te helpen. En dat we de pauzes voor de leerkrachten van de groepen 1/2 op een andere manier gaan proberen te faciliteren. Wij en de kinderen zullen Roy erg gaan missen, hij is een zeer gewaardeerde collega die op vele manieren ondersteunend was aan ons onderwijs.  

1227