Foto Koch komt dinsdag 29 september schoolfoto’s maken.  De complete afhandeling van de schoolfotografie verloopt via internet volgens de Privacy handhaving vanuit de school.

 

Wij zijn met Foto Koch een samenwerking aan gegaan en gaan er vanuit dat alle kinderen op de foto mogen. Mocht u bezwaar hebben, dan kunt u dit vóór de fotografiedag per Parro aangeven bij de leerkracht. Hij/zij informeert de fotograaf op de fotografiedag en zorgt ervoor dat alleen de kinderen die gefotografeerd mogen worden, ingedeeld worden bij de fotograaf.

 

Na ongeveer twee weken ontvangt uw kind het inlogkaartje van de leerkracht.  Op de inlogkaart vindt u een uniek inlognummer en  wachtwoord. Met deze gegevens logt u thuis in op www.fotokoch.nl. Er staat een leuke actie voor u klaar: wanneer u binnen 10 dagen bestelt ontvangt u van Foto Koch de groepsfoto gratis! U hoeft niet persé meerdere foto’s te bestellen.

U kunt eenvoudig betalen middels iDeal, factuur of creditcard. Als u wilt kunt u zelf de inloggegevens doorsturen naar familieleden (bijvoorbeeld opa’s/oma’s of ex-partner), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site.

 

Foto Koch heeft het assortiment uitgebreid met nieuwe achtergronden, waar u een mooie keuze uit kunt maken. De fotografen weten hoe het werkt: zij klikken op het juiste moment, waardoor er spontane en afwisselende foto’s gemaakt worden.

U kiest vervolgens zelf de foto’s met een achtergrond naar keuze!

 

T I P van de schoolfotograaf: als uw kind kleurrijke kleding draagt, komt de foto beter tot zijn recht. Vermijd daarbij fluorescerende kleding.

1073